Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Rafał Gadomski (1423 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
A cóż to za różnica , 50 min trwa podróż do bergen . to nie wieczność i do Jedynki będzie blisko też jest chętna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
bad harry napisał:
A cóż to za różnica , 50 min trwa podróż do bergen . to nie wieczność i do Jedynki będzie blisko też jest chętna

Bad 50 minut z Ski do Bergen? Chcialbym zobaczyc ten pojazd? SAS chyba potrzebuje troszke wiecej czasu nie liczac odprawy oczywiscie:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
agnieszkaj81 napisał:
Idziemy. Pasuje niedziela? Mnie najlepiej pasuje w Ski ale moge tez dojechac do Oslo.

Hm.... poniewaz zawiazala sie grupka do nauki gry na gitarze to moze rzeczywiscie skoczymy w tym gronie do kina a potem na mala kawke i pogadamy sobie????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
bad harry napisał:

Bad 50 minut z Ski do Bergen? Chcialbym zobaczyc ten pojazd? SAS chyba potrzebuje troszke wiecej czasu nie liczac odprawy oczywiscie:

55min dokładnie . to o te 5 min KZK mnie napiętnuje
odprawy się nie liczy bo jest weekend to można to podciągnąć pod odpoczynek .

B.H a napisalem na film a nie do kina! Tak naprawde to w kinie bylem wczoraj ale zajelo mi to jakies 2 minuty

skoro w kinie KZK bywa dwie minuty to podróż do bergen ( razem z odprawą ) nie trwała by dla KZK więcej jak 15 min . . ciekawe jak byśmy poszli tu na piwo to czy zdążyłbym zapłacić zanim byś mi zadzwonił że już jesteś w oslo .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
agnieszkaj81 napisał:
Idziemy. Pasuje niedziela? Mnie najlepiej pasuje w Ski ale moge tez dojechac do Oslo.

Hm.... poniewaz zawiazala sie grupka do nauki gry na gitarze to moze rzeczywiscie skoczymy w tym gronie do kina a potem na mala kawke i pogadamy sobie????

No wlasnie.To jest dobry pomysl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
bad harry napisał:
bad harry napisał:

55min dokładnie . to o te 5 min KZK mnie napiętnuje
odprawy się nie liczy bo jest weekend to można to podciągnąć pod odpoczynek .

B.H a napisalem na film a nie do kina! Tak naprawde to w kinie bylem wczoraj ale zajelo mi to jakies 2 minuty

skoro w kinie KZK bywa dwie minuty to podróż do bergen ( razem z odprawą ) nie trwała by dla KZK więcej jak 15 min . . ciekawe jak byśmy poszli tu na piwo to czy zdążyłbym zapłacić zanim byś mi zadzwonił że już jesteś w oslo .

No tak B.H- bylem w kinie ,nawet moze cale 3 minuty nie liczylem gdy siusialem a potem wyszedlem,taka nagla potrzeba kultury mnie wziela!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Jeg venter i Bergen
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
agnieszkaj81 napisał:
agnieszkaj81 napisał:

No wlasnie.To jest dobry pomysl.

Wiec ja jestem jak najbardziej za.Mysle ze ULV,SETHUR tez beda za a i Grzes nie odmowi napewno tez! Pani Profesor mysle ze poprowadzi uczni?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
..ale w kinach jest papka.. Moze od razu kafka??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Sethur napisał:
..ale w kinach jest papka.. Moze od razu kafka??

Jeszcze tego nie oglądałem więc spokojnie mogę iść. Kto tam gra??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok